ИСТИНАТА ЗА КОРОНАВИРУС, КОЯТО НЕИСТОВО КРИЯТ, ЗА ДА НАСАЖДАТ СТРАХ!- ФАКТИ И ВИДЕО

Новини БГ

Годината е 1996 година, а България е поразена от ужасен грипен вирус “Ухан 95”. Ето какво пишат вестниците по това време:

Да, правилно забелязвате, че датата е 26.09.1996, на която се припомня, че през януари същата година на ден са се разболявали по 10000 души на ден. Десет хиляди души на ден! Паметливи припомня, че болниците са били претъпкани с хора, но системата не е рухнала и не е имало паника, каквато днес ни насаждат ежедневно. Тук е момента да откроим един щрих, че месеци по-късно се извършава най-големия грабеж на българския народ, чрез създаване на хипер инфлация, повишаване на валутния курс, фалит на банки и последваща деноминация на лева. Буквално за някоко месеца Българския народ бе докаран до просяшка тояга. Нека вече ви прехвърлим през 2014 година. Ето какво пишат вестниците:

Вестник “Докторе кажи” обстойно ни предупреждава за новият коронавирус и симптомите, които го разпознават. Естествено мерките са както днешните – миене на ръцете. Ситуацията е сходна като тази през 1996 година. И тук има един интересен нюанс. Няколко месеца по-късно ставаме свидетели на поредния пладнешки грабеж- фалират КТБ, а българския народ за пореден път е принуден да плаща милиарди. Годината вече е 2020, а “герой” отново е коронавирус. Страхът и паниката са основни оръжия, а страната и света са поставени под извънредно положение. В България за два месеца се изпаряват няколко милиарда, за които никой не се интересува къде са потънали, а парламента гласува разрешение на правителството да тегли заем за нови милиарди. Видеа като това, в което се отварят очите на хората са заглушават с всички сили от хунтата, за да не се научи истината.

Какво ли ни очаква есента?

Автор: От упор