Лекар: Доброволната ваксинация – мижи да те лажем

Новини БГ
Аз самият си сложих Астра зашото ако не бях – не мога да работя. Уж е доброволно, но не съвсем. Парадоксът е, че поне 60 процента от колегите мислят като мен, но по същите причини (изискване на болницата, за да практикуват) се ваксинираха. А уж е доброволна. Мижи да те лажем! Това каза за Фрог нюз познат лекар, който не иска да се появи с името си, за да няма проблеми в работата.

Не мога да разбера, защо някой, дето са го боцнали с инсулинова игла, се прави на герой, който все едно е бил участник в Ленинградската или поне Сталинградската битка. Не виждам смисъл. Ако им е платено (или наредено) – замислете се на какво сте рекламно лице. На априори дискредитирана програма, която се приема само защото такова е изискването – за пътуване, за работа.. а не защото е необходимо наистина като защита. Последните писания говорят за осеммесечна, уж, протекция, обяснява той.

Как го разбраха, че не са минали осем месеца от началото на масовите ваксинациии?.. Но ми идва в повече да гледам колеги, които не със здравна, а с друга мотивация , се превръщат дори не и в рекламни лица на ваксинацията, а по-скоро в антиреклама, в гротеска. Да уточня – не съм антиваксър, каза още той.

Източник: ФрогНюз